Ajax-opponent Lille buigt voor PSG met teruggekeerde Neymar

0
112

Met het Champions League-duel met Ajax woensdag voor de boeg, is Lille in de Franse competitie tegen een nederlaag aangelopen. Op bezoek bij kampioen Paris Saint-Germain werd met 2-0 verloren. Mauro Icardi en Angel Di Maria namen de Parijse treffers voor hun rekening.

Bij PSG maakte Neymar zijn rentree. De Braziliaan viel op 13 oktober tijdens een oefenwedstrijd van zijn land tegen Nigeria uit met een hamstringblessure. Tegen Lille deed hij iets meer dan een uurtje mee.

Op dat moment leidde PSG al met 2-0. Icardi tikte op aangeven van Idrissa Gueye bij de tweede paal de 1-0 binnen en Di Maria rondde een vlotte aanval koeltjes af voor het tweede doelpunt van de avond.

Mourinho

De nederlaag was voor Lille niet alleen een slechte generale repetitie voor het duel met Ajax, ook in de technische staf werd deze week een nederlaag geleden.

Lille-trainer Christophe Galtier zag namelijk zowel zijn Portugese assistent als de keeperstrainer vertrekken naar Tottenham Hotspur, waar ze José Mourinho gaan assisteren bij zijn nieuwe team.

Bron: nos.nl