Amerikaans/Spaanse aanvaller voor Heracles, Zeefuik tekent bij Hertha BSC

0
92

Heracles Almelo heeft aanvaller Luca de la Torre voor twee jaar vastgelegd met een optie voor nog een seizoen. Hij komt transfervrij over van Fulham.

De 22-jarige De la Torre werd geboren in de Verenigde Staten en heeft ook een Spaans paspoort. Hij stond vier seizoenen onder contract bij Fulham, maar speelde bijna nooit in het eerste elftal.

Afgelopen seizoen acteerde hij vooral in Fulham onder 23. De la Torre, die ook als flankspeler en aanvallende middenvelder uit de voeten kan, speelde een interland voor de Verenigde Staten.

Zeefuik van Groningen naar Hertha

Deyovaisio Zeefuik speelt vanaf komend seizoen voor het Duitse Hertha BSC, waar hij een meerjarig contract heeft getekend.

FC Groningen ontvangt volgens Het Dagblad van het Noorden 4 miljoen euro voor de 22-jarige rechtervleugelverdediger, maar moet daarvan de helft aan Ajax afstaan. Zeefuik genoot zijn jeugdopleiding bij de club uit Amsterdam.

Het is Groningen wel gelukt om bij de transfer een “stevig” doorverkooppercentage te bedingen. Hertha eindigde afgelopen seizoen als tiende in de Bundesliga.

Bron: nos.nl