Bayern München is kampioen en in Engeland gaan ze weer voetballen

0
45

De voetbalclub Bayern München is voor de 8e keer op rij kampioen van Duitsland geworden. Ze zijn de eerste ‘corona-kampioen’ van een grote voetbalcompetitie in Europa.

Gisteravond won Bayern met 1-0 van Werder Bremen. Door die zege kregen ze er weer 3 punten bij en zijn ze niet meer in te halen.

Engeland

Een andere grote voetbalcompetitie, de Premier League van Engeland, gaat vanavond weer van start. Daar is het al bijna zeker dat de club Liverpool kampioen gaat worden.

Champions League

Verder gaat de Europese voetbalbond UEFA vandaag bekendmaken hoe de Champions League uitgespeeld gaat worden. Dat is een belangrijk toernooi waarin Europese topteams het tegen elkaar opnemen.

Er moeten nog achtste finales, kwartfinales, halve finales en een finale worden gespeeld. Waarschijnlijk zullen alle wedstrijden begin augustus zijn. Die wedstrijden worden dan gespeeld in Portugal.

Stelling

In onder andere Duitsland, Italië, Spanje en Engeland zijn ze alweer aan het voetballen of gaan ze net weer beginnen. In Nederland is al eerder besloten dat de eredivisie helemaal niet meer uitgespeeld wordt.

Wat vind jij nu van die beslissing? En mis je de Nederlandse wedstrijden? Laat het weten in de reacties.

Bron: nos.nl