Bazoer voorlopig niet welkom bij Vitesse

0
316

Riechedly Bazoer is de komende tijd niet welkom bij Vitesse. Hij is voor onbepaalde tijd uit de selectie gezet. Aanleiding is het incident op de training van woensdag, waarbij Bazoer het aan de stok kreeg met ploeggenoot Jay-Roy Grot.

“Voorlopig sluit Riechedly niet aan bij de A-selectie. In de tussentijd gaan we gesprekken voeren over de ontstane situatie. We gaan verder niet speculeren over wanneer hij weer terugkeert”, laat technisch directeur Mo Allach weten.

“Het belangrijkste is dat de selectie zich in alle rust kan focussen op de aankomende wedstrijden. Dat heeft voor ons de prioriteit.”

‘Ik pak jou nog wel’

Bazoer en Grot moesten woensdag door ploeggenoten uit elkaar worden gehaald. Nadat Bazoer vervolgens van de training was gestuurd door de technische staf, zou de middenvelder zich verbaal nogmaals hebben misdragen.

Volgens toeschouwers die tijdens de open training getuige waren van de ruzie riep Bazoer in de richting van Grot: “Ik pak jou nog wel in de kleedkamer”, berichtte Omroep Gelderland.

Ook Vitesse-trainer Leonid Sloetski moest het ontgelden. “Fuck off, I don’t want to play for your team”, zou Bazoer hem hebben toegebeten.

Eerder in zijn carrière raakte Bazoer ook al in opspraak om disciplinaire redenen. Bij FC Porto kwam hij te laat en bij Ajax weigerde hij apart te trainen na een blessure.

Bron: nos.nl