Biseswar en PAOK geven zich niet gewonnen: ‘Hopelijk straffen we Ajax af’

0
299

Diego Biseswar was gisteren betrokken bij de twee goals van PAOK Saloniki tegen Ajax en baalde na afloop dan ook dat het duel in de voorronde van de Champions League in 2-2 was geĆ«indigd. “Zonde, we hadden meer kunnen scoren.”

Het strijdplan van PAOK was duidelijk: “We lieten Ajax voetballen en wachtten tot de ruimtes kwamen om toe te slaan.” Zo zal het volgende week bij de return ook gaan. “In Amsterdam moeten ze komen. Wij staan altijd goed compact, hopelijk straffen we de kansen die we krijgen af.”

De 33-jarige Biseswar is bezig aan zijn vierde seizoen bij PAOK. Vorig jaar was een droomjaar voor de aanvaller. De club werd voor het eerst in 34 jaar kampioen van Griekenland. Ongeslagen nota bene. En ook de nationale beker werd gewonnen.

Biseswar: “We wonnen de dubbel. Iedereen is positief. We willen nu graag de Champions League in. Ajax is de moeilijkste tegenstander die we konden treffen, maar dat geldt andersom ook.”

Hij gaat verder: “Net als Ajax in Nederland zijn wij in Griekenland een van de betere teams. We gaan ervoor volgende week in Amsterdam.”

Driemaal is scheepsrecht voor PAOK?

PAOK wist nog nooit de groepsfase van de Champions League te bereiken. Al twee keer eerder troffen Ajax en PAOK elkaar in de voorrondes.

In 2010 werd het 1-1 (in Amsterdam) en 3-3 (in Saloniki), waardoor Ajax als winnaar uit de strijd kwam. In 2016 werd het thuis ook 1-1 en wist Ajax in Griekenland met 2-1 te winnen.

Bron: nos.nl