Clijsters verliest ook tweede partij na terugkeer

0
185

Kim Clijsters heeft ook haar tweede partij na haar rentree verloren. De 36-jarige Belgische boog in Monterrey voor de Britse Johanna Konta: 3-6, 5-7.

De viervoudig grandslamwinnares keerde twee weken geleden, na een afwezigheid van zeven jaar, in Dubai (VAE) terug op de baan. Daar verloor ze direct van de Spaanse Garbine Muguruza.

In Monterrey leverde ze tegen de als tweede geplaatste Konta in de eerste set vanaf 2-3 vier games op rij in. In de tweede set werd ze alleen op 5-6 gebroken.

“Ik had het gevoel dat sommige zaken beter gingen,” vertelde Clijsters na afloop. “Andere dingen hebben nog veel verbetering nodig. Daarom is het goed om wedstrijden te spelen.”

“Ik moet hard blijven werken om in elke wedstrijd beter te worden. Ik zou graag grote stappen zetten, maar ik moet me richten op kleine verbeteringen en dag voor dag beter worden.”

Rus naar tweede ronde

Arantxa Rus had een meevaller, want haar opponente Varvara Flink gaf geblesseerd op. Rus leidde op dat moment met 4-3. Ze had even daarvoor een 3-1 voorsprong verspeeld.

In de tweede ronde is Amerikaanse Lauren Davis de tegenstander van Rus.

Bron: nos.nl