Coronarel laait op na feestbeelden Zverev: ‘Hoe egoïstisch ben je?’

0
140

“Ik word wakker en zie controversiële dingen gebeuren op de wereld. En weer zag ik Alexander Zverev. Alweer man. Hoe egoïstisch kan je zijn?” De Australiër Nick Kyrgios laat op social media geen spaan heel van zijn Duitse collega-tennisser.

Weer is er een coronarel in de tenniswereld. Zverev deed mee aan de Adria Tour waarbij onder anderen Novak Djokovic, Grigor Dimitrov en Borna Coric het coronavirus opliepen. Dat kwam de spelers op veel kritiek te staan, omdat ze de grenzen van de coronaregels opzochten.

Zverev raakte niet besmet, maar bood wel zijn excuses aan voor mogelijk leed dat hij en de andere spelers hebben veroorzaakt. De Duitser liet ook weten voor de zekerheid twee weken in quarantaine te gaan.

Uitgelekte beelden

Afgelopen zondag was hij echter aanwezig bij een feestje van de Duitse ontwerper Philipp Plein en dat werd ook gefilmd. Die beelden zijn uitgelekt.

Kyrgios kan het gedrag van Zverev niet geloven. “Je laat je management een bericht opstellen met excuses en dat je in quarantaine gaat. Heb dan in ieder geval het fatsoen om het ook daadwerkelijk te doen.”

Het is de bedoeling dat het internationale tenniscircuit voor mannen half augustus wordt hervat. De US Open is in de eerste week van september in New York.

Bron: nos.nl