Depay scoort met bal achter het standbeen in oefenduel Lyon met Celtic

0
25

Zijn rentree maakte hij begin deze maand en daarbij scoorde hij direct. Begin juli stond Memphis Depay voor het eerst sinds zijn zware knieblessure weer op het veld, in een oefenwedstrijd tegen de Zwitserse amateurclub Port-Valais.

Zaterdagavond trof Olympique Lyonnais in eigen stadion, deels gevuld met publiek, een tegenstander van een andere orde. Het Schotse Celtic kwam op bezoek voor een oefenwedstrijd en de Fransen wonnen met 2-1.

Depay liet in de wedstrijd zien dat hij op de goede weg is. Een voorzet van Léo Dubois werkte de Oranje-international achter zijn standbeen in het doel.

De Franse competitie is niet afgemaakt, maar Lyon is nog in de race voor twee prijzen. Op 31 juli speelt het de finale van de Coupe de la Ligue, een van de twee Franse bekertoernooien, tegen het tot kampioen uitgeroepen Paris Saint-Germain.

In het tweede weekeinde van augustus staat Lyon in Turijn tegenover Juventus in de return van de achtste finales van de Champions League. Het eerste duel werd, eind februari, verrassend met 1-0 gewonnen door de Fransen.

Bron: nos.nl