‘Dronken’ Kyrgios zet tennistoppers voor schut in videocall met Murray

0
94

“Oh god…” Al vroeg in zijn videogesprek met Nick Kyrgios beseft Andy Murray dat hij het Australische enfant terrible van het internationale tennis nooit had moeten uitnodigen op Instagram Live.

Kyrgios blijkt dronken en kleineert diverse collega’s. “Het mooiste is dat dit morgen allemaal op Twitter staat. Dat ga je niet leuk vinden, Andy. Je had dit nooit moeten doen met mij.”

In het gesprek, dat voor iedereen zichtbaar was, worden diverse collega’s gekleineerd door Kyrgios. “Laten we eerlijk zijn: Stefanos Tsitsipas en Alexander Zverev haten elkaar. En denk je dat ik lol kan maken met Dominic Thiem? Die gast ziet graag verf droog worden.”

Beter dan Federer, Nadal en Djokovic

“Weet je Andy, jij bent veel beter dan Roger Federer, Rafael Nadal en Novak Djokovic”, gaat Kyrgios door met een glas wijn in zijn hand. “Zeker dan Djokovic, die speelt trefbal op mijn service. Hij kan nooit een return slaan.”

Mede door blessureleed kwam Murray tot ‘slechts’ drie grandslamtitels. Kyrgios, de nummer veertig van de wereld, moet het doen met twee kwartfinales.

Murray moet zijn lachen inhouden en wil weleens weten hoeveel glazen wijn Kyrgios al op heeft. “Net zoveel als het aantal games dat jij mij op Wimbledon ooit gunde. Zes dus. Wat zie je er trouwens aantrekkelijk uit, Andy.”

Bron: nos.nl