Feyenoord vindt in Droomparken nieuwe sponsor

0
360

Feyenoord heeft een nieuwe hoofdsponsor gevonden. Vanaf het nieuwe seizoen prijkt niet langer Qurrent op het shirt, maar Droomparken. De club uit Rotterdam tekent een overeenkomst voor twee jaar.

Volgens Mark Koevermans, commercieel directeur van Feyenoord, gaat de stadionclub er op vooruit. Het zou gaan om meer dan alleen shirtsponsoring. “Behalve het geld dat met de overeenkomst is gemoeid, zien we ook veel kansen om de komende twee jaar hun vakantieparken in te zetten om hele leuke dingen te doen voor bijvoorbeeld de jeugdelftallen en zeker ook voor de supporters.”

Beide partijen doen geen uitspraken over bedragen. Volgens De Telegraaf zou met de overeenkomst een bedrag van zes miljoen euro per jaar zijn gemoeid.

Droomparken is momenteel nog de sponsor van Vitesse. “Wij hebben het afgelopen jaar goede ervaringen opgedaan als hoofdsponsor van Vitesse”, verklaart Andries Bruil namens de directie. “Onze naamsbekendheid is hierdoor flink vergroot en met name bij de fans van Vitesse. Onze ambitie is echter om voor een versnelde en verhoogde landelijke naamsbekendheid te gaan en zo meer gasten te mogen ontvangen op onze parken. De kans deed zich nu voor om dat via Feyenoord waar te maken, een geweldige topclub met een lange traditie. Wij kijken uit naar een mooie samenwerking met de club en haar legioen.”

De club uit Arnhem moet nu op zoek naar een andere hoofdsponsor.

Bron: nos.nl