Gerbrands verlengt contract bij PSV tot medio 2025

0
176

Toon Gerbrands heeft zijn contract als algemeen directeur bij PSV verlengd tot medio 2025. Hij had nog een contract tot medio 2022 in Eindhoven.

De 61-jarige Gerbrands is sinds 2014 in dienst bij PSV. Onder zijn leiding werden de Eindhovenaren in 2015 en 2016 landskampioen van Nederland en bereikte de club in 2016 de achtste finales van de Champions League.

Gerbrands kwam in 2014 over van AZ, waar hij twaalf jaar werkzaam was. Daarvoor was hij onder meer bondscoach van het Nederlands volleybalteam.

Gerbrands heeft een duidelijk doel voor ogen voor de komende jaren. “Ik zit nu vijfenhalf jaar bij PSV. Bij mijn eerste gesprek ging het nog over de schuldenlast, dat de club lang geen prijzen had gewonnen en de wens om jeugdopleiding effectiever te maken. Het overkoepelende doel is de top-32 van Europa. Daar verheug ik me enorm op”, aldus Gerbrands.

“Toen ik kwam was het verhaal nog wel dat ik geen Brabander ben. Inmiddels ben ik een carnavalsonderscheiding verder en voel ik me echt thuis in Brabant.”

Bron: nos.nl