Ihattaren of Pereiro tegen Ajax? Van Bommel sluit niets uit

0
292

Durft Mark van Bommel het aan om PSV zondag met een piepjong middenveld het veld in te sturen tegen topper? De coach is er zelf al uit, maar houdt de kaken nog even op elkaar.

Met de razendsnelle ontwikkelde Mohammed Ihattaren (17 jaar), Pablo Rosario (22) en Michal Sadilek (19) begon PSV aan het met moeite gewonnen uitduel met VVV-Venlo (0-1).

Onervaren trio

Van Bommel zou het best aandurven om het onervaren trio voor de leeuwen te gooien in de Johan Cruijff Arena. “Als je goed bent, maakt niet uit of je ervaring hebt. Voor sommigen zal dit de eerste keer zijn”, aldus de coach.

Een middenveld met de meer gelouterden Jorrit Hendrix en Gastón Pereiro zou meer voor de hand liggen. “Dan zou ik jonge spelers niet meer mogen opstellen? Ik ben blij met zo veel verschillende goede spelers. We hebben verschillende opties”, zei Van Bommel, die zich daarmee op de vlakte hield.

Hij is er naar eigen zeggen wel uit welke elf er zondag op het wedstrijdformulier komen te staan. “Maar ik vertel het eerst tegen de spelers”, zegt Van Bommel met een lach.

Meer journalisten

De trainer keek als speler altijd uit naar de beladen wedstrijden met Ajax. “Dit zijn de mooie wedstrijden. Ik denk dat dit bij iedereen wat losmaakt. Ik zie hier op de persconferentie ook meer journalisten zitten.”

Bron: nos.nl