Kane lijkt Ajax niet te halen, Aurier en Lamela wel op weg terug bij Tottenham

0
326

Ajax lijkt niet te hoeven vrezen voor een rentree van topscorer Harry Kane in de tweede halve finale van de Champions League. Dat blijkt uit een update van Tottenham Hotspur over zijn ziekenboeg.

Kane kampt sinds 9 april met een enkelblessure, die hij opliep in het Europese duel met Manchester City. Manager Mauricio Pochettino sprak al de hoop uit dat hij de spits aan het eind van dit seizoen nog kan inzetten.

Vooralsnog laat Kane zich nog niet zien op het trainingsveld, wat de kans erg klein maakt dat hij over zes dagen in de Johan Cruijff Arena speelminuten maakt. Tottenham doet al weken erg geheimzinnig over de aard van de kwetsuur.

Vertonghen

Pochettino kan waarschijnlijk wel weer beschikken over Serge Aurier en Erik Lamela, die in het laatste stadium van hun revalidatie zitten. Jan Vertonghen, wiens hoofdblessure mee lijkt te vallen, wordt nog steeds onderzocht.

Ajax verdedigt woensdag een 1-0 voorsprong in Amsterdam. Aanvaller Son Heung-min, die vier keer scoorde in de laatste vier Europese duels, is er na een schorsing ook weer bij aan Engelse zijde.

Bron: nos.nl