Linssen staakt onderhandelingen met Feyenoord: ‘Wil geen spelletjes spelen’

0
82

De toekomst van Bryan Linssen ligt niet in De Kuip. De 29-jarige transfervrije aanvaller van Vitesse, afgelopen seizoen goed voor veertien goals in de eredivisie, heeft de moeizame onderhandelingen met Feyenoord gestaakt.

Met name van het eerste contractvoorstel schrok Linssen, vertelt hij tegen AD Sportwereld. “Dat bod stond in geen verhouding tot ons gesprek. Feyenoord gaf aan mij dolgraag te willen hebben. Maar het voorstel duidde er eerder op dat ze mij alleen zagen als versterking voor de breedte van de selectie.”

En ook daarna bleef het verschil tussen vraag en aanbod te groot. “Ik wil geen spelletjes spelen”, stelt Linssen. “Ik heb ook geen miljoen euro gevraagd. Maar ik kreeg zo nooit het topgevoel bij Feyenoord.”

Arnesen en Advocaat over voorstel Feyenoord

“Jammer”, reageert Feyenoords technisch directeur Frank Arnesen tegenover VI.nl. “Niettemin vinden we dat wij er alles aan hebben gedaan.” Daar is trainer Dick Advocaat het mee eens: “Ook ik vind dat het voorstel van Feyenoord in orde was.”

Linssen kan zijn aflopende contact bij Vitesse verlengen, maar hij heeft ook aanbiedingen uit China, Dubai en van een club uit de onderste helft van de Duitse Bundesliga.

De aanvaller verkaste in 2017 naar Vitesse, waar hij in 88 wedstrijden goed was voor 41 doelpunten en uitgroeide tot aanvoerder.

Bron: nos.nl