Luiz tekent bij Arsenal; welke grote transfers volgen nog in Engeland?

0
261

Er is vandaag flink wat activiteit op de Engelse transfermarkt. Het is de laatste dag dat Engelse clubs nieuwe spelers mogen aantrekken. Spelers verkopen naar het buitenland mag echter nog wel tot en met de internationale deadline van 31 augustus.

Arsenal legde op de valreep de Braziliaan David Luiz en de Schot Kieran Tierney vast. Verdediger Luiz komt voor 8,5 miljoen euro over van stadgenoot Chelsea en Celtic krijgt ongeveer 27 miljoen euro voor linksback Tierney.

Het zijn vooralsnog de twee grootste transfers vandaag uit Engeland, waar verder onder meer West Ham United aanvaller Albian Ajeti van FC Basel overnam en Tottenham Hotspur Ryan Sessegnon van Fulham.

Veel ogen zijn gericht op United, ook die van Ajax

Romelu Lukaku van Manchester United is in Milaan om een transfer naar Internazionale af te ronden, maar interessanter is of United ook Paul Pogba nog laat gaan. Hij komt met Ajacied Donny van de Beek in aanmerking voor een overgang naar Real Madrid.

Als de Fransman naar Madrid verhuist, heeft Real Van de Beek mogelijk niet meer nodig. In dat kader is het ook van belang of United vandaag werk maakt van Christian Eriksen van Tottenham en daadwerkelijk inspeelt op een vertrek van Pogba.

Bron: nos.nl