Mountainbikereizen: avontuurlijk en mooi

0
578

Twee weken lang genieten van de zon op een ligbedje, daar is natuurlijk niets mis mee. Er is alleen zo veel meer te doen in de tijd dat je naar de binnenkant van je oogleden aan het kijken bent. Het genot van lekker weer, het ontdekken van prachtige landschappen en het ontmoeten van nieuwe culturen. Dit kan allemaal met een mountainbike reis binnen of buiten Europa.

 

Door de schitterende Algarve of op Safari in Oeganda

Een fietsreis op de mountainbike brengt je op plaatsen waar je nog nooit bent geweest of ook nooit zou komen. Verborgen parels van landschappen in cultuurrijke en natuurrijke omgevingen. Op de fiets beleef je de omgeving op zijn best. Je kunt genieten van het zonnetje, de prachtige omgeving of het kampvuur bij de lokale bevolking na een lange dag fietsen. Dit allemaal krijg je voorgeschoteld bij een mountainbikereis van Trans Atlas Bike!

 

Zo is de Transalgarve van de oost grens naar de west kaap een reis die je het echte Portugal laat zien. De fietsreis duurt acht dagen en brengt je helemaal naar het meest westelijke puntje van het Europese continent. Met overnachtingen bij boeren in bijna uitgestorven dorpjes ga je de Portugese cultuur leren kennen met de locals.

 

Fiets door het landschap van de berggorilla in de Jungle van Oeganda. Het klink bijna als een onmogelijke uitdaging. Toch is deze fietssafari een tour die je kunt boeken. De mogelijkheid dat je oog in oog komt te staan met apen, nijlpaarden en berggorilla’s maakt deze mountainbike reis zo bijzonder. Daarnaast slaap je bij de locals en beschik je 10 dagen lang over een Nederlandse reisleiding.

 

Een mountainbike reis kan je boeken bij Trans Atlas Bike!