NOS Voetbalpodcast #50: ‘Miedema is niet goed, ik vind haar super’

0
313

Dankzij de derde overwinning op rij van de Oranjevrouwen op het WK voetbal is de stemming in de NOS Voetbalpodcast een stuk optimistischer.

Deze keer zijn bij Jeroen Stekelenbrug aangeschoven commentatoren Jeroen Elshoff en Frank Wielaard en analist Mandy van den Berg.

Aan bod komen onder andere het niveau van Oranje en het WK en is er discussie of matchwinner Lineth Beerensteyn nu in de basis moet staan.

Jeroen Elshoff is vol lof over spits Vivianne Miedema. “Ik weet niet wat ik zie. Het is Bergkampiaans af en toe”, jubelt de commentator. “Alles is op maat en maar doen alsof het allemaal normaal is. Ik geniet er echt van.”

Frank Wielaard vult aan: “Ze voelt zich goed en is fit. Ze is gewoon het hele jaar al goed.” Daar is Elshoff het niet mee eens. “Miedema is niet goed, ik vind haar super!”

Positief

Nederland treft nu dinsdag in de achtste finales Japan. Analist Mandy van den Berg heeft hoop op een goede afloop. “Op dit moment hoort Nederland van Japan te winnen. Ik ben echt positief, zeker na de wedstrijd tegen Canada. Daar zat veel energie in. Dat heb je nodig tegen Japan. De kwaliteit van het voetbal moet wel nog omhoog.”

Bron: nos.nl