NOS Voetbalpodcast #71: ‘Eindelijk kiest een speler weer voor het Nederlands elftal’

0
337

Het was het weekend van de rentree van Dick Advocaat in de eredivisie en de keuze van Mohamed Ihattaren voor het Nederlands elftal. Arno Vermeulen praat erover in de NOS Voetbalpodcast met Jeroen Elshoff, Arman Avsaroglu en Philip Kooke.

De NOS-voetbalpodcast is hier te horen. Wil je geen enkele aflevering meer missen? Abonneer je dan via je favoriete podcast-app. Deze aflevering terugluisteren kan ook op de site van de NPO.

Jeroen Elshoff noemt het goed nieuws dat PSV-speler Mohamed Ihattaren voor het Nederlands elftal heeft gekozen. “Nu een keer een gozer die wel voor Nederland kiest na de afmeldingen van Dest en Ziyech.”

De commentatoren vonden de uitleg van Ihattaren via de kanalen van de KNVB wel wat summier. “Ik zou graag willen weten hoe hij de keuze precies heeft gemaakt. Het lijkt me zo moeilijk als je 17 jaar bent en er wordt aan twee kanten aan je getrokken”, zegt Arman Avsaroglu.

De 3-0 overwinning van Dick Advocaat bij zijn eerste wedstrijd met Feyenoord op VVV wordt ook uitgebreid besproken. Jeroen Elshoff was vorig seizoen nog kritisch over de keuze van FC Utrecht voor Advocaat, maar vindt het wel logisch dat Feyenoord voor de 72-jarige nestor van het Nederlandse trainersgilde is gegaan. “Het stormt zo hard en alles staat in de brand. Dan heb je iemand nodig die echt voor de troepen kan gaan staan.”

Bron: nos.nl