Onana verlengt contract bij Ajax: ‘Blijf hier nog minimaal een seizoen’

0
337

Andre Onana heeft zijn contract bij Ajax met een jaar verlengd. De doelman ligt nu tot en met medio 2022 vast. “Deze verlenging betekent dat ik minimaal nog een seizoen hier blijf”, aldus de Kameroener.

Mede door het sterke Europese seizoen van Ajax, met het behalen van de kwartfinales van de Champions League, staat Onana er internationaal ook goed op en kon hij rekenen op belangstelling van andere clubs.

“Het was een moeilijke keuze”, vertelt Onana op de website van de club. “Maar ik ben een jonge keeper, ik moet spelen. Bij Ajax ben ik daar zeker van, bij buitenlandse topclubs is dat nog maar de vraag.”

Met Ajax strijdt de doelman nog op drie fronten om de prijzen: in de Champions League wacht Juventus, in de finale van de KNVB-beker is Willem II de tegenstander en in de eredivisie staat zondag de kraker tegen koploper PSV op het programma.

De 22-jarige doelman kwam in 2015 over van FC Barcelona en maakte een jaar later zijn debuut in het eerste van de Amsterdammers. Sindsdien speelde hij 126 officiële wedstrijden.

Bron: nos.nl