Oranje traint met fitte groep richting duel met Japan

0
280

Het Nederlands elftal heeft de voorbereiding op de achtste finales van het WK voetbal tegen Japan hervat met een fitte groep. Alle 23 speelsters stonden zondag op het trainingsveld in Stade Edmond Blanchet in Bédée, een stad ten noordwesten van speelstad Rennes.

De ploeg van bondscoach Sarina Wiegman kreeg zaterdag vrijaf. Maandag traint Oranje nogmaals in het Stade Edmont Blanchet. Vier jaar geleden stond Nederland in de achtste finales van het WK eveneens tegenover Japan, toen verloren ze met 2-1.

Nederland plaatste zich voor de laatst zestien dankzij drie zeges in de groepsfase op Nieuw-Zeeland (1-0), Kameroen (3-1) en Canada (2-1).

Persconferentie op NOS.nl

Maandag blikt bondscoach Wiegman (en een nog te bepalen speelster) op de persconferentie vooruit op de wedstrijd tegen Japan. De persbijeenkomst is vanaf 17.00 uur live te volgen op NOS.nl, de NOS-app en via de Facebook-pagina van NOS Sport.

De wedstrijd Nederland-Japan begint dinsdag om 21.00 uur. Vanaf 20.25 wordt er in Studio France al vooruitgeblikt op NPO 3, NOS.nl en de NOS-app.

Bron: nos.nl