Pogba zeker maand aan de kant vanwege operatie

0
137

Manchester United zal het langere tijd moeten stellen zonder middenvelder Paul Pogba. Hij wordt op korte termijn aan zijn linkerenkel geopereerd en staat daarna nog zeker een maand aan de kant.

Dat heeft zijn coach Ole Gunnar Solskjaer laten weten. “Het is geen heel zware ingreep, maar wel een noodzakelijke”, aldus de trainer na afloop van het verloren duel met Arsenal, woensdagavond (2-0).

Pogba kampt het hele seizoen al met klachten aan het gewricht en speelde als gevolg daarvan slechts acht duels. De Franse vedette liep de blessure in augustus op in het competitieduel met Southampton. Het leek daarna wel beter te gaan, maar Pogba bleek toch niet pijnvrij te kunnen spelen.

Meer blessures

United kampt met meer problemen op het middenveld. Scott McTominay is vanwege een knieblessure zeker twee maanden niet inzetbaar, tot grote teleurstelling van Solskjaer die McTominay een belangrijke pion in zijn ploeg noemde.

Volgens de trainer is het niet uitgesloten dat United zich deze maand op de transfermarkt begeeft, maar dan wel alleen als de juiste spelers zich aandienen. “Als het mogelijk is, zullen we zeker iets doen. We kijken dan naar een of twee spelers.”

Bron: nos.nl