Ramselaar ontvlucht PSV-tribune en keert terug bij FC Utrecht

0
282

Zijn zoektocht naar speeltijd heeft Bart Ramselaar teruggeleid naar bekend terrein. De 23-jarige middenvelder verruilt PSV voor FC Utrecht, de club waar hij zijn profloopbaan begon.

Ramselaar heeft voor drie seizoenen getekend in Utrecht. “Bart komt weer thuis, en dat voelt voor beide partijen erg goed”, stelt een tevreden directeur voetbalzaken Jordy Zuidam.

Op de bank in Eindhoven

Zuidam haalt een speler in huis die wat te bewijzen heeft. Ramselaar was in zijn eerste twee seizoenen een gewaardeerde kracht bij PSV en debuteerde onder meer in Oranje. Na de komst van Mark van Bommel aan het roer bij de Eindhovenaren ging het echter bergafwaarts met de speeltijd van Ramselaar.

De laatste keer dat de drievoudig international in actie kwam in het eerste elftal van PSV was op 3 november van vorig jaar, toen hij een minuutje mocht meedoen tegen Vitesse.

FC Utrecht, de club waar Ramselaar de jeugdopleiding doorliep en in 2015 doorbrak, bood uitkomst en maakte zodoende van de middenvelder de zesde zomeraanwinst.

Eerder werden Vaclav Cerny (Ajax), Adrián Dalmau (Heracles), Adam Maher (AZ), Justin Hoogma (Hoffenheim, huur), Justin Lonwijk (Jong PSV) en Issah Abass (Mainz, huur) aangetrokken.

Bron: nos.nl