Ras-Feyenoorder Carlo de Leeuw (59) overleden

0
126

Carlo de Leeuw, materiaalman en oud-speler van Feyenoord, is op 59-jarige leeftijd overleden. Bij hem werd ruim een half jaar geleden kanker geconstateerd. Vandaag is hij aan de gevolgen hiervan overleden, meldt Feyenoord op de website.

Carlo de Leeuw begon in de jeugdopleiding van Feyenoord. Hij speelde uiteindelijk 45 wedstrijden voor het eerste elftal van de Rotterdamse club. Hij scoorde onder meer in de bekerfinale van 1980 tegen Ajax. De Leeuw speelde later ook voor clubs als Cambuur, Excelsior en Volendam.

Spelers droegen speciaal T-shirt

In 2000 keerde De Leeuw terug bij Feyenoord als materiaalman. Die rol vervulde hij ook bij het Nederlands elftal. Aan het begin van dit seizoen werd er tongkanker bij hem geconstateerd.

Bij de wedstrijd tussen Feyenoord en FC Utrecht in augustus kwamen de spelers van Feyenoord het veld op met een speciaal T-shirt om De Leeuw een hart onder de riem te steken.

Feyenoord opent in het Maasgebouw een condoleanceregister voor supporters die hun medeleven willen betuigen. Ook kunnen ze een op internet een bericht achterlaten.

Bron: nos.nl