Real Madrid blijft kwakkelen, maar wint wel dankzij goals Benzema

0
312

Real Madrid heeft zich enigszins hersteld van de midweekse nederlaag tegen Valencia. De Koninklijke versloeg na een moeizame wedstrijd Eibar met 2-1 dankzij twee goals van Karim Benzema.

De Madrilenen verloren eerder dit seizoen de uitwedstrijd met 3-0 en hadden het nu op eigen veld wederom lastig met de middenmoter.

De geplaagde Gareth Bale leidde de moeizame middag van Real Madrid in – en riep direct de hoon van het Madrileense publiek over zich af – door een reuzenkans om zeep te helpen.

Hoofdrol Benzema

Na een afgekeurd doelpunt van Karim Benzema wegens buitenspel was het aan de overkant wel raak. Eibar-aanvaller Marc Cardona rondde een fraaie aanval, waarbij Real veel ruimte weggaf, keurig af.

Real Madrid zag na rust opnieuw een treffer van Benzema worden afgekeurd (hij stond weer buitenspel), maar de Fransman kopte na 59 minuten wel raak.

Real ging vervolgens op jacht naar de winst en die kwam er ook toen Benzema in de slotfase opnieuw trefzeker was met het hoofd. Eibar was geknakt, waarna de Madrilenen nog een handvol kansen misten.

Bron: nos.nl