Rivkah tackelt de analisten: wat zegt de glazen WK-bol?

0
429

De Oranjevrouwen hopen deze zomer hoge ogen te gooien in Frankrijk. NOS-verslaggeefster Rivkah op het Veld tackelt in aanloop naar het WK verschillende betrokkenen. In aflevering 4: de analisten.

Het WK in Frankrijk wordt bij de NOS geanalyseerd door oud-internationals Daphne Koster, Anouk Hoogendijk en Leonne Stentler, voormalig aanvoerster Mandy van den Berg en de geblesseerde Tessel Middag.

Om te controleren of de analisten er een beetje kijk op hebben, onderwierp Rivkah het vijftal aan een reeks prangende vragen. Zoals: wie maakt het eerste doelpunt van Oranje? Wie heeft de mooiste schaar? Wie wordt de grootste verrassing? En de hamvraag: hoever komt Nederland op het WK?

Aan het einde van het toernooi zullen we zien of de voorspellingen uitkomen. Op één vraag krijgen we in deze aflevering van Rivkah tackelt wel al een antwoord: wie van de analisten kan de bal het beste tegen het NOS-bord boven de hoofdingang schieten?

In eerdere afleveringen gingen we langs bij internationals Merel van Dongen, Victoria Pelova en Jill Roord & Lineth Beerensteyn.

Bron: nos.nl