‘Ronaldo onzeker voor Champions League-duel met Ajax’

0
303

Het is onduidelijk of Juventus-aanvaller Cristiano Ronaldo op tijd fit is voor de eerste van twee duels met Ajax in de kwartfinales van de Champions League op woensdag 10 april. De 34-jarige Portugees heeft een hamstringblessure.

De gezaghebbende Italiaanse sportkrant La Gazzetta dello Sport meldt dat Ronaldo in ieder geval de komende drie competitiewedstrijden van Juventus mist tegen Empoli, Cagliari en AC Milan. Over twaalf dagen staat in de Johan Cruijff Arena de wedstrijd tegen Ajax op het programma.

Ronaldo raakte deze week bij het Portugese elftal geblesseerd tijdens de EK-kwalificatiewedstrijd tegen Servië. De Portugees maakte zich na de wedstrijd weinig zorgen over zijn fitheid, maar nu lijkt de blessure serieuzer dan verwacht.

Juventus geeft vanmiddag waarschijnlijk tekst en uitleg over de fitheid van de sterspeler tijdens een persconferentie in aanloop naar het duel met Empoli.

Doorslaggevend

Ronaldo was op 12 maart in de achtste finales van de Champions League van doorslaggevend belang door Juventus met drie doelpunten langs Atlético Madrid te helpen (3-0).

Bron: nos.nl