Voetbalspelers met de meest bijzondere kapsels

0
893

Wellicht heb je het wel eens gezien tijdens het kijken van een voetbalwedstrijd: er lopen vaak wat interessante kapsels voorbij. Waar de één een saai gemillimeterd kapsel heeft, heeft weer een andere speler een enorme bos haar op zijn hoofd. Er zijn in de voetbalwereld een aantal opzichte spelers met een bijzondere coupe, waarvan de interessantste hier onder op een rijtje staan.

  1. Carles Puyol

Deze bikkelharde verdediger staat bekend om een aantal dingen. Zijn verdedigend vermogen, zijn inzet en zijn bijzondere kapsel. Puyol ging naar eigen zeggen nooit naar de kapper, wat resulteert in een lange mat in zijn nek, en over het algemeen simpelweg erg lang haar. Het zag er niet altijd even mooi uit. Onder Van Gaal kreeg de verdediger zelfs kritiek van zijn coach: deze vroeg of hij geen geld had voor de kapper Delft. Puyol put naar eigen zeggen kracht uit zijn haar, hij ziet het als de manen van een leeuw. Of het aan zijn haar ligt is niet bekend, maar krachtig was deze speler zeker!

  1. David Luiz

De verdediger die deze zomer Chelsea inruilde voor rivaal Arsenal heeft een grote bos haar op zijn hoofd. Vanwege de krullende haren op zijn hoofd, wat iets wegheeft van een afro, wordt hij door supporters van andere clubs nog wel eens vergeleken met Sideshow Bob uit de serie The Simpons.

  1. Ryan Babel

De buitenspeler van Oranje en het Turkse Galatasaray heeft sinds een aantal jaren een bijzondere coupe. Het korte haar op zijn hoofd heeft hij namelijk bij een hairdresser delft in een roze kleur laten verven. Veel mensen vinden het een aparte keuze van de ervaren speler die al lang meedraait. Ondanks dat het een vreemd uitziet, valt het wel op. Wanneer je een wedstrijd van het Nederlands elftal kijkt zul je dus direct weten wanneer Ryan Babel aan de bal is!