VVV presenteert aanwinst Arias met dagje strand in stadion De Koel

0
52

Het veld van VVV-stadion De Koel, waar hard wordt gewerkt aan de aanleg van de nieuwe grasmat, bestaat op dit moment vooral uit zand. Dat inspireerde het mediateam van VVV-Venlo om op ludieke wijze de komst van aanvaller Jafar Arias aan te kondigen.

In een filmpje op de social mediakanalen van de club is te zien hoe Arias, die de afgelopen twee seizoenen uitkwam voor FC Emmen, zich klaarmaakt voor een dagje aan het ‘strand’. Dat strand ligt echter niet aan de kust, maar in De Koel.

Volgens Arias heeft het feit dat VVV zijn thuiswedstrijden vanaf volgend seizoen niet meer op kunst-, maar op natuurgras speelt, een rol gespeeld in zijn overstap naar Venlo.

“Ik ken De Koel als een authentiek en gezellig stadion, waar supporters fanatiek achter de club staan. Het feit dat er nu een natuurgrasmat komt te liggen, draagt alleen maar bij aan de keuze voor de club”, aldus Arias.

‘Hans de Koningsdag’

Het is niet de eerste keer dat VVV belangrijk nieuws op alternatieve wijze naar buiten brengt. Op Koningsdag publiceerden de Venlonaren een toespraak van trainer Hans de Koning, die daarin bekendmaakte dat hij ook volgend seizoen bij VVV aan het roer staat.

Bron: nos.nl