Zlatan ontloopt Italiaanse quarantaine op trainingsveld bij ‘zijn’ Hammarby

0
104

Waar andere Serie A-voetballers noodgedwongen hun conditie op peil houden op de hometrainer of in de achtertuin, heeft Zlatan Ibrahimovic het wat beter voor elkaar. De Zweed traint sinds kort mee bij Hammarby, in zijn vaderland Zweden.

Ibrahimovic is inmiddels twee keer gesignaleerd op het trainingsveld van Hammarby, de club waarvan hij eind vorig jaar mede-eigenaar werd. In Zweden zijn nauwelijks coronamaatregelen van kracht, waardoor groepstrainingen gewoon zijn toegestaan. Wel geldt de maatregel dat er niet meer dan vijftig personen bij elkaar mogen zijn en zijn trainingslocaties afgesloten voor het publiek.

Hoewel Ibrahimovic een duidelijke link met Hammarby heeft, wakkert zijn meetrainen wel de geruchten aan over een terugkeer naar zijn vaderland. Voorlopig staat de 38-jarige spits echter nog onder contract bij AC Milan in Italië, het land dat hard getroffen is door de coronapandemie.

Italië zit nog minimaal tot en met 3 mei in een lockdown, die onder meer het trainen bij sportclubs onmogelijk maakt. Wel zijn boekhandels, babywinkels en hout- en papierbedrijven inmiddels weer open.

Bron: nos.nl